Αγγλικά για ενήλικες - Netschools

 

Όλο και περισσότερο, συνειδητοποιούμε ότι οι ξένες γλώσσες δεν είναι πλέον στόχος αλλά μέσο για την επίτευξη των στόχων μας. Περισσότεροι από 2 δισεκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη επικοινωνούν καθημερινά ΜΟΝΟ προφορικά και γραπτά στα αγγλικά που δεν είναι η μητρική τους γλώσσα, ενώ μόνο 400 εκατομμύρια άνθρωποι επικοινωνούν σε αυτή τη γλώσσα ως την πρώτη τους γλώσσα.

Γι’ αυτό σας φέρνουμε τη δική σας Netschools εμπειρία, είτε είστε αρχάριοι είτε έτοιμοι να αποφοιτήσετε! Θα πετύχετε τους στόχους σας τόσο εύκολα και γρήγορα που θα αναρωτιέστε γιατί δεν ξεκινήσατε να τους μαθαίνετε νωρίτερα.

Στο φροντιστήριο Netschools, θα μιλάς άνετα από τις πρώτες ώρες, θα γράφεις σωστά από τα πρώτα μαθήματα, θα πάρεις το πτυχίο σου γρήγορα και εύκολα. Θα απελευθερωθείς και θα εμπνευστεί σε όλη τη διάρκεια του μαθήματος. Θα ανοίξεις νέες πόρτες εκτός Ελλάδας. Δεν θα νιώσεις ποτέ αμήχανα να επικοινωνήσεις στη νέα σου γλώσσα!!

Και όλα αυτά θα τα ζήσεις με άλλα άτομα σαν εσένα που θέλουν να μάθουν γλώσσες, μέσα από τα ερεθίσματα που βλέπετε γύρω σας σχεδόν καθημερινά και με δασκάλους που θα μεταδώσουν τον ενθουσιασμό και το πάθος τους για εσάς.

Σε προσκαλούμε να γίνεις μέλος της μεγάλης ομάδας Netschools, με τη δύναμη και την αυτοπεποίθηση να χρησιμοποιεί τα δικά  του όπλα για να επικοινωνεί με όλο τον κόσμο.

ΠΤΥΧΙΑ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ
Cambridge English: First and FCE for Schools

Το FCE είναι πτυχίο κατάλληλο για παιδιά και ενήλικες. Αντιστοιχεί στο επίπεδο Β2 με βάση την κλίμακα του CEFR, του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς για τις γλώσσες. Αναγνωρίζεται ευρύτατα σαν πιστοποίηση γλωσσομάθειας για σπουδές ή εργασία.
Υπάρχουν δύο τύποι FCE. Το Cambridge English: First, κατάλληλο για ενήλικες και το FCE for Schools, κατάλληλο για παιδιά. Η μορφή της εξέτασης και το επίπεδο δυσκολίας είναι ακριβώς τα ίδια αλλά στο FCE for Schools το περιεχόμενο των κειμένων είναι πιο κοντά στα ενδιαφέροντα και τις εμπειρίες των νεαρών σε ηλικία μαθητών. Η αναγνώριση και των δυο είναι ακριβώς η ίδια.

PTE (Β2) Pearson Test of English Level 3

To PTE Level 3 (B2) είναι πτυχίο κατάλληλο για παιδιά και ενήλικες. Αντιστοιχεί στο επίπεδο Β2 με βάση την κλίμακα του CEFR του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς για τις γλώσσες. Αναγνωρίζεται ευρύτατα σαν πιστοποίηση γλωσσομάθειας για σπουδές ή εργασία.

Examination for the Certificate of Competency in English – ECCE

Το ECCE είναι πτυχίο κατάλληλο για παιδιά και ενήλικες. Αντιστοιχεί στο επίπεδο B2 με βάση την κλίμακα του CEFR, του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς για τις γλώσσες. Αναγνωρίζεται Ελλάδα στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα και σε συγκεκριμένα ιδρύματα του εξωτερικού σαν πιστοποίηση γλωσσομάθειας .

Cambridge English: Proficiency, CPE


Το CPE είναι πτυχίο κατάλληλο για εφήβους και ενήλικες. Αντιστοιχεί στο επίπεδο C2 με βάση την κλίμακα του CEFR, του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς για τις γλώσσες. Αναγνωρίζεται ευρύτατα σαν πιστοποίηση γλωσσομάθειας για σπουδές ή εργασία.

PTE (C2) Pearson Test of English Level 5
To PTE Level 5 (C2) είναι πτυχίο κατάλληλο για παιδιά και ενήλικες. Αντιστοιχεί στο επίπεδο C2 με βάση την κλίμακα του CEFR του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς για τις γλώσσες. Αναγνωρίζεται ευρύτατα σαν πιστοποίηση γλωσσομάθειας για σπουδές ή εργασία.

Examination of the Certificate of Proficiency in English – ECPE

Το ECPE είναι πτυχίο κατάλληλο για παιδιά και ενήλικες. Αντιστοιχεί στο επίπεδο C2 με βάση την κλίμακα του CEFR, του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς για τις γλώσσες.

 

Αναγνωρίζεται Ελλάδα στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα και σε συγκεκριμένα ιδρύματα του εξωτερικού σαν πιστοποίηση γλωσσομάθειας επιπέδου C2 για ακαδημαϊκή ή επαγγελματική χρήση.