Τα μαθήματα ξένων γλωσσών που απευθύνονται σε παιδιά και έφηβους γίνονται είτε ομαδικά είτε εξατομικευμένα. Στο πλαίσιο των μαθημάτων παρέχονται:

  • Αξιολόγηση των μαθητών μας συνδυαστικά μέσω ποσοτικών αλλά και ποιοτικών κριτηρίων.
  • Λιγότερη εργασία στο σπίτι και περισσότερη δουλειά στην τάξη.
  • Διδασκαλία με χρήση τεχνολογικών και διαδραστικών συστημάτων τα οποία προσαρμόζουμε στις ανάγκες και τις δυνατότητες των μαθητών μας.
  • Δημιουργική Διδασκαλία με χρώμα, φαντασία, ενσυναίσθηση, ευαισθησία και κατανόηση.
  • Karaoke Projects με τα lyrics των τραγουδιών.
  • Προβολές ταινιών και YouTube videos με Αγγλικούς υπότιτλους.
  • Ανάπτυξη θεματικών ενοτήτων με τη χρήση social media με στόχο την διεύρυνση των γνώσεων των μαθητών μας έτσι ώστε να είναι συμβατοί σ’ ένα περιβάλλον παγκοσμιοποίησης.
  • Ενισχυτική αγγλικών, γαλλικών και γερμανικών του σχολείου.
  • Καλλιέργεια ενός ποιοτικού κλίματος και μίας ατμόσφαιρας εντός της τάξης όπου ευνοούνται και ενθαρρύνονται τα παιδιά να μαθαίνουν, να εξελίσσονται και να βελτιώνονται συνολικά και συστηματικά.
μαθηματα ξενων γλωσσων για παιδια

Παιδικά & Εφηβικά Τμήματα Σπουδών

Παιδικά

Netschools Pre-Juniors (6-7 ετών)

Με την εποπτεία και καθοδήγηση εξειδικευμένων δασκάλων, οι μικροί μαθητές μας ανακαλύπτουν και εξοικειώνονται με τη ξένη γλώσσα, μέσα από παιχνίδια και δημιουργικές δραστηριότητες κατάλληλα σχεδιασμένες για παιδιά αυτής της ηλικίας.

Netschools Juniors (8-9 ετών)

Βασικό μας μέλημα για τα παιδιά αυτής της ηλικίας είναι να ενταχθούν σε μία τάξη, τα δυναμικά της οποίας ευνοούν την εκμάθηση της ξένης γλώσσας. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στη ποιότητα της σχέσης μεταξύ δασκάλων και μαθητών, καθώς καθορίζει σε μεγάλο βαθμό τη μαθησιακή εξέλιξη των παιδιών.

Από τα πρώτα τους βήματα οι μικροί μας μαθητές ανακαλύπτουν δημιουργικά και με φαντασία το βηματισμό τους στη διαδρομή για την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας.

Netschools Seniors (10-12 ετών)

Η έμφαση δίνεται πλέον στην ανάπτυξη ολοκληρωμένου λόγου (προφορικού και γραπτού) χρησιμοποιώντας όλα τα απαραίτητα εργαλεία (βιβλία, διαδραστικό υλικό, λογοτεχνία, καραόκε, θεματικές ενότητες πολιτιστικού, κοινωνικού, επιστημονικού και ιστορικού περιεχομένου).

Εφηβικά

Netschools Exam classes (13-16 ετών)

Το αποτέλεσμα της προσπάθειας των μαθητών μας επιτυγχάνεται κατά τη διάρκεια αυτών των τάξεων. Όλη η προσπάθεια, ο προγραμματισμός, η οργάνωση, η αγάπη και το ενδιαφέρον βρίσκουν διέξοδο όταν φτάνει η ώρα των πτυχίων. Και η ώρα αυτή ανήκει στους πρωταγωνιστές της προσπάθειας δηλαδή τους μαθητές μας.

Για περισσότερες πληροφορίες

Επικοινωνήστε μαζί μας

Υπάρχουν αμέτρητα προνόμια εκμάθησης αγγλικών στο διαδίκτυο. Τα online μαθήματα αγγλικών είναι πλεονεκτικά. Αν ψάχνετε για ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών και το θέλετε από την άνεση του σπιτιού, τότε μπορείτε να το αποκτήσετε online.

Πώς σας βοηθάμε;

 Σας εξυπηρετούμε ως μέσο εκμάθησης ξένων γλωσσών. Για παράδειγμα, αν επιθυμείτε να μάθετε γερμανικά, τότε η γερμανική διδασκαλία μας στην Αθήνα θα σας βοηθήσει.

Έχουμε την καλύτερη ομάδα που θα σας προσφέρει τα καλύτερα μαθήματα. Μαζί μας, θα μπορείτε να μάθετε τις γλώσσες με ευκολία.

Εκτός από αυτά, βοηθάμε

1. Παρέχοντας το σωστό υλικό, ώστε η γλώσσα για την οποία ενδιαφέρεστε να αφομοιωθεί λεπτομερώς από εσάς.

2. Παροχή της σωστής μεθοδολογίας για  εκμάθηση της γλώσσας έτσι ώστε να μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε εύκολα και με φυσικό τρόπο.

Τι σας κρατάει λοιπόν; Ξεκινήστε τα καλύτερα μαθήματα και αποκτήστε τα οφέλη.