Επιθυμείτε να βελτιώσετε τις ικανότητές σας στα Αγγλικά, είτε πρόκειται για σπουδές, εργασία ή στην καθημερινότητα σας; Τα μαθήματά μας έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους στόχους σας.

Τα ευέλικτα προγράμματα σπουδών για ενήλικες είναι εξατομικευμένα και προσαρμοσμένα στις ανάγκες και δυνατότητες των μαθητών μας.

Τα μαθήματα ενηλίκων γίνονται σε ολιγομελή τμήματα ή εξατομικευμένα, και είναι σχεδιασμένα να ανταποκρίνονται στο επίπεδο γνώσης και τις ανάγκες των ενηλίκων.

Σημαντικότερο δε όλων, η ύλη, η βιβλιογραφία, ο καθηγητής αλλά και η πρόοδος εποπτεύονται από την διεύθυνση σπουδών του Κέντρου Ξένων Γλωσσών.

Στοχοθετούμε από κοινού, δημιουργούμε κίνητρα σε κλίμα εμπιστοσύνης και φροντίζουμε με σπουδή κάθε φάση της εκπαιδευτικής διαδικασίας να αποτελεί πηγή γνώσης και εμπειρίας.

Μην διστάζετε να κάνετε την αρχή, ποτέ δεν είναι αργά! Sky is the limit!

μαθηματα ξενων γλωσσων αγγλικων γερμανικων γαλλικων για ενηλικες

Ενδεικτικά απευθύνονται σε:

  • Αρχάριους αλλά και προχωρημένους  που επιθυμούν να αποκτήσουν κάποια πιστοποίηση.
  • Ενήλικες με πιστοποιημένη γνώση που επιθυμούν τη βελτίωση μέσα από λογοτεχνικά, φιλοσοφικά, ιστορικά, κοινωνιολογικά κείμενα καθώς επίσης και social media(YouTube).
  • Ενήλικες που επιθυμούν εξειδικευμένα μαθήματα επαγγελματικών Αγγλικών ESP (English for Specific Purpose) (π.χ banking, economics and finance, management-marketing, medicine, law, business, Sociology, History, Medicine, Engineering, Mental health κ.ο.κ).
  • Φοιτητές για την απόκτηση πιστοποιητικών γλωσσομάθειας.
  • Φοιτητές που στόχο έχουν τη μετάβαση και συνέχιση των σπουδών τους στο εξωτερικό.
  • Ενήλικες με σκοπό την απόκτηση πιστοποιητικού γλωσσομάθειας.
  • Στελέχη εταιρειών.

Για περισσότερες πληροφορίες

Επικοινωνήστε μαζί μας

 

Τα ευέλικτα μαθήματα αγγλικών για ενήλικες στην Αθήνα ή τα γερμανικά μαθήματα για ενήλικες είναι εξατομικευμένα και προσαρμοσμένα στις ανάγκες και δυνατότητες των μαθητών μας.

Πώς σας βοηθάμε;

Σας βοηθάμε να ξεχωρίσετε από τους συναδέλφους σας. Σας βοηθάμε να γίνετε πολύγλωσσοι ώστε  οι αποκτηθείσες γλωσσικές δεξιότητες να μπορούν να βελτιώσουν τις ευκαιρίες απασχόλησης σας. Με τους διατλαντικούς καταναλωτές καθώς και τους ξένους πελάτες οι εταιρείες αναζητούν επαγγελματίες που έχουν ευχέρεια σε μια δεύτερη γλώσσα και μπορούν να επικοινωνούν κατάλληλα. Καθώς μαθαίνετε γλώσσες μαζί μας, αποκτάτε αυτόματα τις ευκαιρίες εργασίας σας στο εξωτερικό.

Το Proficiency CPE είναι πτυχίο κατάλληλο για εφήβους και ενήλικες. Αντιστοιχεί στο επίπεδο C2 με βάση την κλίμακα του CEFR, του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς για τις γλώσσες. Αναγνωρίζεται ευρύτατα σαν πιστοποίηση γλωσσομάθειας για σπουδές ή εργασία.

Τα μαθήματα αγγλικών για Proficiency γίνονται σε ολιγομελή τμήματα ή εξατομικευμένα, και είναι σχεδιασμένα να ανταποκρίνονται στο επίπεδο γνώσης και τις ανάγκες των ενηλίκων.

ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

FCE – PTE LEVEL 3 – ECCE (Lower)

CAMBRIDGE – PEARSON – MICHIGAN 
Επίπεδο Γλώσσας: B2
Χρόνος Απόκτησης: Από 6 έως 9 μήνες
Χρήση: πτυχία γενικής γλωσσομάθειας διεθνώς αναγνωρισμένα – και από ΑΣΕΠ

CAE – PTE LEVEL 4 – ALCE

CAMBRIDGE – PEARSON – HELLENIC AMERICAN UNIVERSITY 
Επίπεδο Γλώσσας: C1
Χρόνος Απόκτησης: 4 έως 8 μήνες
Χρήση: πτυχία γενικής γλωσσομάθειας διεθνώς αναγνωρισμένα – και από ΑΣΕΠ

CPE – PTE LEVEL 5-ECPE (Proficiency)

CAMBRIDGE – PEARSON – MICHIGAN 
Επίπεδο Γλώσσας: C2
Χρόνος Απόκτησης: Από 4 έως 8 μήνες
Χρήση: πτυχία γενικής γλωσσομάθειας διεθνώς αναγνωρισμένα – και από ΑΣΕΠ

 

Μαθήματα Αγγλικών για Ενήλικες