Μένουμε σπίτι, μένουμε ασφαλείς, μένουμε αισιόδοξοι

Αγαπητές μαθήτριες,
Αγαπητοί μαθητές,
Αγαπητοί γονείς,

Σε συνέχεια των πρόσφατων δραματικών εξελίξεων στον τομέα της δημόσιας υγείας, και με δεδομένο το αβέβαιο του τι μέλλει γενέσθαι, η αναγκαστική αποχή από τα μαθήματα σαφώς αποτελεί ματαίωση αλλά και δυσάρεστη εξέλιξη για όλους μας. Ωστόσο, η υγεία όλων μας αποτελεί εκ των ων ουκ άνευ, το πολυτιμότερο αγαθό της ζωής και συνεπώς αξίζει να περιφρουρηθεί με κάθε κόστος.

Ευθύς αμέσως μόλις επιτραπεί η δια ζώσης διδασκαλία θα επανέλθουμε δριμύτεροι, σοφότεροι και με μεγαλύτερη όρεξη για να ολοκληρώσουμε τη προσπάθεια που από κοινού ξεκινήσαμε επιμηκύνοντας το σχολικό έτος προς όφελος των μαθητών μας. Εύχομαι πραγματικά όλοι σας να είστε καλά, υγιείς και ήρεμοι σε όλη αυτή τη δύσκολη περίοδο που συλλογικά αλλά και ατομικά βιώνουμε ως κοινωνία.

Εύχομαι ειλικρινά η περιπέτεια στην οποία έχει περιέλθει το σύνολο του παγκόσμιου πληθυσμού να λήξει σύντομα με τις λιγότερες πιθανές απώλειες με επικράτηση της ζωής και της αισιοδοξίας έναντι της οδύνης, της κοινωνικής απόσυρσης, της απομόνωσης της θλίψης και της απαισιοδοξίας.

Η σκέψη μου κοντά σας!
Με εκτίμηση,
Νίκος Συμεωνίδης.