Ταχύρυθμα Θερινά Μαθήματα Αγγλικής Γλώσσας δια ζώσης ή online για όλα τα επίπεδα

Tα φροντιστήρια ξένων γλωσσών NetSchools Συμεωνίδης με εμπειρία στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης από το 1976 και με την έμπειρη ομάδα καθηγητών του προσφέρουν και αυτό το καλοκαίρι στους μαθητές την δυνατότητα να κερδίσουν μια ολόκληρη τάξη στο μάθημα των Αγγλικών σε μικρό χρονικό διάστημα έξυπνα και οικονομικά!

Ποια είναι η διάρκεια των ταχύρυθμων θερινών μαθημάτων;

 Α’ περίοδος
Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022 έως Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022.

 B’ περίοδος
Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022 έως Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022.

Σε ποιους απευθύνονται τα ταχύρυθμα θερινά μαθήματα Αγγλικών;

 Απευθύνονται σε μαθητές όλων των επιπέδων: Από Junior B έως και Proficiency

Στους μαθητές που θέλουν να βελτιώσουν τις γνώσεις τους στα Αγγλικά κερδίζοντας ουσιαστικά μία ολόκληρη χρονιά σε μικρότερο χρονικό διάστημα λαμβάνοντας ταυτόχρονα και την αντίστοιχη πιστοποίηση.

 Τα θερινά μαθήματα προσφέρονται και online;

Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορεί ένας μαθητής να παρακολουθήσει τα μαθήματα δια ζώσης μπορεί ωστόσο μέσω διαδικτύου έχοντας ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα με τους υπόλοιπους μαθητές.

Γιατί ο γονέας να προτιμήσει τα φροντιστήρια ξένων γλωσσών Συμεωνίδης;

[cq_vc_todolist header=”” headercolor=”” headerbackground=””][cq_vc_todolist_item icon_entypo=”entypo-icon entypo-icon-check” iconcolor=”#8ec641″ listcontent=”45 Χρόνια εμπειρίας στις ξένες γλώσσες”][cq_vc_todolist_item icon_entypo=”entypo-icon entypo-icon-check” iconcolor=”#8ec641″ listcontent=”Περισσότερα από 5.000 πτυχία LOWER και PROFICIENCY από το 1976″][cq_vc_todolist_item icon_entypo=”entypo-icon entypo-icon-check” iconcolor=”#8ec641″ listcontent=”Σε όλα τα μαθήματα οι μαθητές συμμετέχουν σε ομάδες εργασίας”][cq_vc_todolist_item icon_entypo=”entypo-icon entypo-icon-check” iconcolor=”#8ec641″ listcontent=”Δίνεται έμφαση στην επικοινωνία μεταξύ καθηγητή και μαθητή”][cq_vc_todolist_item icon_entypo=”entypo-icon entypo-icon-check” iconcolor=”#8ec641″ listcontent=”Δίνεται έμφαση στα δυναμικά της τάξης”][cq_vc_todolist_item icon_entypo=”entypo-icon entypo-icon-check” iconcolor=”#8ec641″ listcontent=”Δίνεται έμφαση στο καλό κλίμα και ατμόσφαιρα της τάξης”][cq_vc_todolist_item icon_entypo=”entypo-icon entypo-icon-check” iconcolor=”#8ec641″ listcontent=”Δίνεται έμφαση στη ποιότητα της σχέσης που αναπτύσσεται μεταξύ εκπαιδευτικών και μαθητών”][cq_vc_todolist_item icon_entypo=”entypo-icon entypo-icon-check” iconcolor=”#8ec641″ listcontent=”Η εκπαιδευτική µέθοδος που ακολουθούν οι καθηγητές μας έχει πρακτικό αποτέλεσμα και προσφέρει ουσιαστική αφοµοίωση της διδακτέας ύλης”][/cq_vc_todolist]

[cq_vc_todolist header=”” headercolor=”” headerbackground=””][cq_vc_todolist_item icon_entypo=”entypo-icon entypo-icon-check” iconcolor=”#8ec641″ listcontent=”Ενεργή συμμετοχή των µαθητών στο διαδραστικό περιβάλλον της τάξη”][cq_vc_todolist_item icon_entypo=”entypo-icon entypo-icon-check” iconcolor=”#8ec641″ listcontent=”Εξατομικευμένη προσέγγιση του μαθήματος στις ανάγκες κάθε μαθητή”][cq_vc_todolist_item icon_entypo=”entypo-icon entypo-icon-check” iconcolor=”#8ec641″ listcontent=”Δίνεται έμφαση στην επικοινωνία μεταξύ καθηγητή και μαθητή”][cq_vc_todolist_item icon_entypo=”entypo-icon entypo-icon-check” iconcolor=”#8ec641″ listcontent=”Ομοιογενή ολιγομελή τμήματα σύμφωνα με την ηλικία και το επίπεδο γνώσεων των μαθητών”][cq_vc_todolist_item icon_entypo=”entypo-icon entypo-icon-check” iconcolor=”#8ec641″ listcontent=”Το μάθημα γίνεται μέσα από διαδραστικό πίνακα μέσα από τον οποίο οι μαθητές ταξιδεύουν στις σελίδες των βιβλίων τους”][cq_vc_todolist_item icon_entypo=”entypo-icon entypo-icon-check” iconcolor=”#8ec641″ listcontent=”Χρήση ΥοuTube / Google / Realtime κειμένων, συνεντεύξεων, τραγουδιών, ταινιών κλπ.”][cq_vc_todolist_item icon_entypo=”entypo-icon entypo-icon-check” iconcolor=”#8ec641″ listcontent=”Λογοτεχνικό βιβλίο Reader (τα παιδιά έρχονται σε επαφή με την αγγλική γλώσσα μέσα από μυθιστορήματα της αγγλικής λογοτεχνίας”][/cq_vc_todolist]

Τα ταχύρυθμα τμήματα μας

Ταχύρυθμα B! Junior

Απευθύνεται σε παιδάκια που έχουν κάνει ήδη την πρώτη τάξη των Αγγλικών (Ajunior) και θέλουν να κερδίσουν μια τάξη ώστε τον Σεπτέμβριο να μπουν στην Senior A . Συνήθως είναι Β και Γ δημοτικού.

Ταχύρυθμα Senior A

Απευθύνεται σε παιδιά που έχουν  τελειώσει την δεύτερη τάξη των Αγγλικών (Βjunior) και θέλουν να κερδίσουν μια τάξη ώστε τον Σεπτέμβριο να μπουν στην Senior Β . Συνήθως είναι Γ και Δ δημοτικού.

Ταχύρυθμα Senior B

Απευθύνεται σε παιδιά που έχουν  τελειώσει την πρώτη κανονική τάξη των Αγγλικών (Senior A) και θέλουν να κερδίσουν μια τάξη ώστε τον Σεπτέμβριο να μπουν στην Senior C Συνήθως είναι Δ και Ε Δημοτικού.

Ταχύρυθμα Senior C

Απευθύνεται σε παιδιά που έχουν  τελειώσει την δευτέρα κανονική των Αγγλικών (Senior Β) και θέλουν να κερδίσουν μια τάξη ώστε τον Σεπτέμβριο να μπουν στην intermediate D! . Συνήθως είναι Ε και Στ δημοτικού.

Ταχύρυθμα intermediate D!

Απευθύνεται σε παιδιά που έχουν  τελειώσει την τρίτη κανονική τάξη των Αγγλικών (Senior C) και θέλουν να κερδίσουν μια τάξη ώστε τον Σεπτέμβριο να μπουν στην Pre-Lower. Συνήθως είναι ΣΤ δημοτικού ή Α’Γυμνασίου.

Ταχύρυθμα Pre-Lower

Απευθύνεται σε παιδιά που έχουν  τελειώσει την τετάρτη κανονική τάξη των Αγγλικών (Intermediate D!) και θέλουν να κερδίσουν μια τάξη ώστε τον Σεπτέμβριο να μπουν στην τάξη του LOWER και να δώσουν για το πρώτο πιστοποιητικό Β2 LOWER τον Μάιο 2022 . Συνήθως είναι παιδιά της Α’ ή  Β’ Γυμνασίου.

Ταχύρυθμα Lower

Απευθύνεται σε παιδιά που έχουν  τελειώσει την πέμπτη κανονική τάξη των Αγγλικών (Pre-Lower) και θέλουν να κερδίσουν χρόνο και να δώσουν για το πρώτο πιστοποιητικό  Β2 LOWER τον Δεκέμβριο 2022 . Συνήθως είναι Β’ ή Γ Γυμνασίου.

Ταχύρυθμα Proficiency

Απευθύνεται σε παιδιά που έχουν αποκτήσει ήδη το πιστοποιητικό Β2 LOWER των Αγγλικών και θέλουν να κερδίσουν χρόνο ώστε να δώσουν εξετάσεις για το πιστοποιητικό Γ2 Proficiency τον Δεκέμβριο του 2022. Συνήθως είναι Γ’ Γυμνασίου ή Α’ Λυκείου. Πολλά παιδιά το προτιμούν αυτό το ταχύρυθμο τμήμα για να κερδίσουν χρόνο ώστε να ξεμπερδέψουν με τα Αγγλικά πριν τις εξετάσεις του Λυκείου.

Μέχρι πότε μπορώ να κλείσω θέση για τα μαθήματα;

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέχρι τις 9 Ιουνίου στο 210 252 4114
ή να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας για να επικοινωνήσουμε εμείς άμεσα μαζί σας.